Louhintapalvelut

Louhintaa laidasta laitaan | Helsinki, Espoo, Vantaa

Louhintapalveluihimme kuuluvat muun muassa omakotitalojen ja teollisuushallien pohjalouhinnat, kellarilaajennukset, tiepohjat sekä kunnallistekniset ym. kanaalit. Suoritamme huolella myös vaikeat sisätila- ja seinävieruslouhinnat sekä kaapeleiden alitukset.

Louhinnat toteutetaan useimmiten räjäyttämällä, mutta tarvittaessa irrotamme kiven räjäyttämättä käyttäen hydraulista kiilaa tai paisuntasementtiä eli ”etana”-dynamiittia.

Meillä on valmiudet palvella niin pieniä kuin isojakin tilaajia joustavasti pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa.

Tulemme veloituksetta paikan päälle tekemään kustannusarvion. Työmaasta riippuen teemme työt urakka- tai tuntihinnalla.

Taatusti turvallista louhintaa 

Suoritamme louhintatyöt turvallisesti noudattaen alan ohjeita ja määräyksiä. Jokaiselle työmaalle teemme kirjalliset turvallisuus- ja louhintasuunnitelmat sekä huolehdimme tarvittavista viranomaisilmoituksista.

Dokumentoimme ja arkistoimme kaikki louhintatapahtumat vaaditussa laajuudessa. Toiminnallamme on asianmukainen, kattava ja ajan tasalla oleva vakuutus.

Mittauspalvelut

Meiltä saat kaikki mittaustyöt niin louhintaan kuin talonrakentamiseen. Käytössämme on sekä GNSS -vastaanotin että takymetri. Tarjoamme louhinta-asiakkaille kallion massalaskennan kirjallisena sekä rakennuksen nurkkapisteiden sijaintitiedon louhinnan jälkeen.

Kysy lisää